Inschrijven bedrijven

Inschrijven bedrijven

Heeft u als professional in de bouwwereld reeds ervaring opgedaan met het bouwen van passiefhuizen? Of is het zelfs een van uw voornaamste aandachtsgebieden? Dan is Passiefhuismarkt.nl een geschikt podium voor uw organisatie.

Of u nu leverancier, architect, adviseur of bouwer bent: via onze website bereikt u uw potentiële klanten. Meld u daarom nu aan onder het juiste kopje aan de linkerkant van deze pagina. Laat uw naam en bedrijfsgegevens achter en voeg eventuele product-, dienst- of project informatie toe, zodat andere partijen kennisnemen van uw organisatie en expertise.

Lidmaatschap voor leveranciers

Als leverancier van producten die bouwprofessionals gebruiken bij het bouwen van passiefhuizen kunt u behalve uw bedrijfsgegevens ook uw producten tonen aan de bezoekers van Passiefhuismarkt.nl. U heeft daarbij de mogelijkheid productfoto’s en -specificaties toe te voegen. Ook het toevoegen van een pdf-productblad en productvideo is mogelijk.

Wij hanteren de volgende tarieven voor publicatie op de website:

-Maximaal  5  producten: 15,- euro per maand
-Maximaal 20 producten: 25,- euro per maand

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld neemt een medewerker van Passiefhuismarkt.nl contact met u op om een en ander met u door te nemen.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Facturatie geschiedt jaarlijks.  De algemene voorwaarden van Passiefhuismarkt.nl zijn van toepassing.

 

Lidmaatschap voor architecten

Heeft u al eens een passiefhuis ontworpen? Dan komt u in aanmerking voor een lidmaatschap van Passiefhuismarkt.nl. Voor 120,- euro per jaar toont u uw projecten – zowel de afgeronde als de projecten die in ontwikkeling zijn – op de homepage van deze website. Per project kunt u drie foto’s bijvoegen. Uiteraard vermelden wij daarbij de gegevens van uw organisatie. Ook plaatsen wij uw bedrijfslogo. Meld u nu aan.

Genoemde prijs is exclusief BTW. De algemene voorwaarden van Passiefhuismarkt.nl zijn van toepassing.

 

Lidmaatschap voor adviseurs

Heeft u al eens bijgedragen aan de totstandkoming van een passiefhuis? Of heeft uw advies- of ingenieursbureau expertise op het gebied van passiefhuizen? Dan komt u in aanmerking voor een lidmaatschap van Passiefhuismarkt.nl. Voor 120,- euro per jaar plaatst u informatie over projecten waar u aan mee heeft gewerkt op deze website. Behalve informatie over de projecten vermelden wij ook de gegevens van uw organisatie, inclusief URL en e-mailadres.

Genoemde prijs is exclusief BTW. De algemene voorwaarden van Passiefhuismarkt.nl zijn van toepassing.

 

Lidmaatschap bouwers

Heeft u al eens bijgedragen aan de totstandkoming van een passiefhuis? Of heeft u op een andere manier expertise opgebouwd op dit gebied en bent u gespecialiseerd in bouwen of installatietechniek? Dan komt u in aanmerking voor een lidmaatschap van Passiefhuismarkt.nl. Voor 120,- euro per jaar plaatst u informatie over projecten waar u aan mee heeft gewerkt op deze website. Behalve informatie over de projecten vermelden wij ook de gegevens van uw organisatie, inclusief URL en e-mailadres.

Genoemde prijs is exclusief BTW. De algemene voorwaarden van Passiefhuismarkt.nl zijn van toepassing.