Over ons

Met een eindige voorraad aan fossiele brandstof en een stijging van de energieprijzen moeten we op zoek naar alternatieven. De bouwsector met 2020 in aantocht simpelweg niet meer anders dan energieneutraal bouwen. Energieneutrale gebouwen hebben de toekomst en een passief gebouw is hiervoor het beste uitgangspunt. Wat je niet verbruikt hoef je immers ook niet te compenseren. En een hoog comfort, een gezond binnenklimaat en een lage exploitatie krijg je er gratis bij. Hoe? PassiefBouwen is een combinatie van zeer goede isolatie, goede luchtdichting, goede ventilatie en gebruikmaken van zogenoemde passieve energie (zon, wind, aardwarmte). Dit alles gecombineerd met een uitgekiend ontwerp en een precieze detaillering.

Passiefhuismarkt.nl
Het aanbod van energiezuinige producten en diensten is groot en neemt in snel tempo toe. Op deze website willen wij u graag informeren over welke producten er allemaal voor handen zijn. Ook houden we u op de hoogte van de nieuwste producten in deze groeiende markt. Kortom: op Passiefhuismarkt.nl vindt u alles om uw eigen passiefhuis te realiseren, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Bent u op zoek naar een specifiek product, dienst of gewoon naar informatie? U vindt eenvoudig alles op een rij in onze zorgvuldig samengestelde databank.

Passiefhuismarkt.nl richt zich op alle partijen die geïnteresseerd zijn in en betrokken zijn bij de bouw van passieve gebouwen. Dat zijn dan ook de voornaamste bezoekers van onze website. Van architecten tot installateurs en van de particuliere bouwers tot woningbouwcoöperaties: iedereen vindt hier zijn tools om aan de slag te gaan met PassiefBouwen.