Over ons

Met een eindige voorraad aan fossiele brandstof en een stijging van de energieprijzen moeten we op zoek naar alternatieven. De bouwsector kan anno 2010 om die reden simpelweg niet meer om milieuvriendelijke materialen en duurzame energie heen. Energiezuinige woningen hebben de toekomst en zijn de voornaamste prioriteit geworden.

Een effectieve, maar zeker ook eenvoudige manier van energiezuinig bouwen gebeurt volgens de passiefhuis-standaard. Daarbij kan de bewoner met minder energie af en woont hij ook nog eens comfortabeler én gezonder. Hoe? Het is een combinatie van zeer goede isolatie, goede luchtdichting, goede ventilatie en gebruikmaken van zogenoemde passieve energie (zon, wind, aardwarmte). Dit alles gecombineerd met een uitgekiend ontwerp en een precieze detaillering.

Passiefhuismarkt.nl
Het aanbod van energiezuinige producten en diensten neemt in snel tempo toe. Op deze website willen wij u graag informeren over welke producten er allemaal voor handen zijn. Ook houden we u op de hoogte van de nieuwste producten in deze groeiende markt. Kortom: op Passiefhuismarkt.nl vindt u alles om uw eigen passiefhuis te realiseren, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Bent u op zoek naar een specifiek product, dienst of gewoon naar informatie? U vindt eenvoudig alles op een rij in onze zorgvuldig samengestelde databank.

Passiefhuismarkt.nl richt zich op alle partijen die geïnteresseerd zijn in en betrokken zijn bij de bouw van passiefhuizen. Dat zijn dan ook de voornaamste bezoekers van onze website. Van architecten tot installateurs en van de particuliere bouwers tot woningbouwcoöperaties: iedereen vindt hier zijn tools om aan de slag te gaan met de bouwstandaard van de toekomst!