Architecten- en adviesbureau Ad van de Ven

Kievitsbocht 9
5521 SG Eersel
Nederland
Telefoon nummer: 049-751-5070
Website: http://www.advandeven.nl/

Het bureau bestaat vanaf 1992 en heeft zich gespecialiseerd in duurzaam bouwen en duurzaam ontwikkelen. Als architectenbureau werken we voor particulieren en bedrijven. Zowel in de nieuwbouw als de verbouw. Specifieke ervaringen liggen er op het gebied van de recreatie. Voor alle projecten wordt voorafgaand aan het ontwerp in overleg met de opdrachtgever een energieconcept opgesteld. Verwarming, warmwater, koeling, ventilatie en duurzame energiebronnen komen daarin aan de orde.

Als adviesbureau werken we voor gemeentes en bedrijven. Gemeentes worden ondersteund in het ontwikkelen en uitvoeren van beleid op het gebied van duurzaam bouwen en klimaat. Voor bedrijven worden duurzame energieplannen gemaakt. Daarmee ondersteunen we vaak collega-architecten. In samenwerking met andere bedrijven worden concepten ontwikkeld voor het energiezuinig maken van bestaande woningen.
Daarnaast worden voor bedrijven ruimtelijke ontwikkelingsplannen gemaakt en planologische procedures begeleid.

Een nieuwe activiteit is het organiseren van excursies naar duurzame projecten: Green Building Trips. Kennisontwikkeling en netwerken staan daarbij centraal.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]