Brink Climate Systems

Wethouder Wassebaliestraat 8
7951 SN Staphorst
Nederland
Telefoon nummer: 315-224-69944
Website: http://www.brinkclimatesystems.nl/

Brink Climate Systems is in Nederland de eerste fabrikant die luchtverwarmingssystemen ontwikkelde en op de markt bracht. De geavanceerde technieken van Brink Climate Systems zijn zelfs vooruitstrevend voor landen die aan de wieg stonden van luchtverwarming, zoals Canada en de Verenigde Staten. Op het gebied van balansventilatie was Brink het eerste bedrijf dat een hoog rendement warmtewisselaar ontwikkelde.

Climate OK
Climate OK is een initiatief van Brink Climate Systems om samen met partners te zorgen voor een gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat. De realisatie van Climate OK binnenklimaat begint met het gebruik van producten voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het eindresultaat kan echter pas Climate OK zijn én blijven als bedrijven en instellingen, ontwerpers en installateurs en natuurlijk ook de eindgebruikers zich bewust zijn wat een Climate OK binnenklimaat inhoudt en wat ze daarvoor moeten doen en laten. Brink Climate Systems vervult hiervoor binnen Climate OK de rol van kennisinstituut, intermediair en aanjager.

Leveringsprogramma
De apparatuur en onderdelen worden door Brink in eigen fabriek ontworpen en vervaardigd. Van de plaatstalen ommanteling tot bedrijfsklare luchtverwarmers. Brink luchtverwarmings- en ventilatiesystemen zijn in vele capaciteiten en uitvoeringen uit voorraad leverbaar, inclusief de eventueel benodigde kanaalsystemen en toebehoren. Alles is bovendien geprefabriceerd en perfect op elkaar afgestemd, waardoor ook de montage probleemloos verloopt.

Toepassing
Toepassingen van Brink Climate Systems zijn overal in de wereld te vinden: in woonhuizen, kantoorgebouwen, gezondheidscentra, sporthallen, scholen, werkplaatsen, showrooms en productiehallen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]