ClimaRad BV

Lübeckstraat 25
7575 EE Oldenzaal
Nederland
Telefoon nummer: 310-541-358130
Website: http://www.climarad.nl/

ClimaRad is een sterke en continu innoverende organisatie.

Door de hoogwaardige producten en een zeer gedegen kennis van ventilatietechniek, verwarmingstechniek en de markt, heeft het bedrijf zich een gerespecteerde positie in de markt verworven. Verkoop vindt plaats in Nederland, België, Duitland en Polen.

ClimaRad B.V. heeft een nieuwe kijk op ventilatie gebracht. Hiervoor is in de jaren 2000 tot 2002 zeer uitgebreid onderzoek gedaan naar de sterke en zwakke punten van de (tot dat moment bekende) ventilatieprincipes, in het licht van veranderde bouwfysica. Vanaf 2002 heeft dat geleid tot de eerste generatie decentrale warmteterugwinning toestellen met ingebouwde sensorsturing. Deze eerste generatie is uitvoerig getest, wat uiteindelijk heeft geleid tot een definitief ontwerp in 2004.

In het jaar 2005 is het bedrijf ClimaRad B.V. opgericht om de productie en verkoop van het product tot stand te brengen.

Het bedrijf is snelgroeiend en wenst door continue investering in kennis, product en mensen haar leidende positie op het gebied van decentrale WTW te handhaven.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]