CLS-LED

Bijsterhuizen 2523
6604 LM Wijchen
Nederland
Telefoon nummer: 026-326-3676
Website: http://www.cls-led.com/

Creative Lighting Solutions (CLS)

Wie zijn wij?
CLS-LED bv is opgericht in 2002 en is onderdeel van een holding die ruim 25 jaar actief is in de wereld van professionele verlichting. Dankzij een consequente stabiele bedrijfsvoering in de afgelopen 25 jaar
beschikken we over een sterke financiële basis gecombineerd met een grondige kennis van de wensen van opdrachtgevers in zowel de architecturale, de retail en de entertainment wereld.

Onze producten worden verkocht door distributiepartners uit meer dan 35 landen wereldwijd. CLS is pas 9 jaar geleden opgericht, maar is onderdeel van een groep bedrijven met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van professionele verlichting. Door deze jarenlange ervaring weten we aan welke LED producten behoefte is in zowel de entertainment- als architectuur verlichtingsbranche.
CLS levert een totaal pakket; voor al onze producten zijn bijbehorende dimmers en controllers. Met behulp van onze overzichtelijke aansluitschema’s wordt uw installatie een succes!

R&D
CLS beschikt over een team van jonge industriële designers & ingenieurs die uitsluitend LED verlichting in hun carrière ontworpen
hebben en daardoor niet gehinderd worden door kennis en vooroordelen van een oudere generatie ontwerpers.

Middels geavanceerde ontwerp software worden 3D modellen ontworpen, die middels zogenaamde Rapid Prototyping tot leven komen.

Wij ontwikkelen vanuit de vragen van de markt. Onze ingenieurs worden gevoed door de behoeften en wensen van onze klanten. Juist door hun eigentijdse aanpak wordt het CLS team regelmatig gevraagd om klant specifieke oplossingen te bedenken. Zo hebben wij armaturen ontworpen voor toonaangevende musea, voor diverse kunstwerken wereldwijd. De opgedane kennis wordt vervolgens toegepast in meer commerciële producten, die hun weg over de wereld vinden.

Productie
In tegenstelling tot vele bedrijven, die om kostentechnische redenen hun productie naar het verre Oosten verplaatst hebben of zelfs standaard Chinese producten verkopen, produceert CLS haar armaturen in Nederland.
Dit biedt twee belangrijke voordelen; allereerst is de kwaliteit veel meer gewaarborgd en anderzijds is de levertijd veel beter onder controle te houden. In de regel kunnen wij orders binnen 3 weken uitleveren.

Expertise
CLS heeft service hoog in het vaandel staan! Naast het brede aanbod van producten, hebben onze lichtarchitecten veel spraakmakende projecten op hun naam staan. Gebruik makend van hun expertise, verzorgen we trainingen en seminars voor onze partners wereldwijd en kunnen hen helpen met berekeningen en het ontwerp van projectaanvragen.

Marketing
Inzake marketing zaken verstrekt CLS info via Social media, nieuwsbrieven en de catalogi. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen is onze website toegankelijk in 6 verschillende talen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]