Dura Vermeer

Orfeoschouw 30
2726 JE Zoetermeer
Nederland
Telefoon nummer: 079-343-8080
Website: http://www.duravermeer.nl/

Dura Vermeer richt zich specifiek op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit en vrije tijd die zij vertaald willen zien in bouw of infrastructurele oplossingen. Van eenvoudig tot complex. Van kleinschalig tot groot.

Onze producten lopen uiteen van de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren en multifunctionele centra tot het bouw- en woonrijpmaken van terreinen en gronden, het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van wegen, het ontwerpen en bouwen van kunstwerken (bruggen, viaducten, tunnels), het aanleggen van ondergrondse kabels en leidingen, het bouwen en onderhouden van spoorwegen en het saneren van vervuilde gronden. Via advies- en ingenieursbureau Advin kunnen wij onze klanten een dienstverlening aanbieden op het gebied van engineering van bouw- en infraprojecten.

Ons productportfolio is uitgebreid met bijzondere toepassingen op het gebied van duurzame energie (warmte/koude-opslag), afvalmanagement (ondergronds afvaltransportsysteem), waterproblematiek (bouwen op en met water), betaalbaar wonen (PCS-woningbouwconcept ), renovatieconcept (Duurzaam Verbeteren) en mobiliteit (asfalt op de rol, milieuvriendelijk asfalt).

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]