Finstral Nederland

Brinkhorst 21
7207 BK Zutphen
Nederland
Telefoon nummer: 057-553-8538
Website: http://www.finstral-nederland.nl/

Finstral Nederland – Kunststof kozijnen en deuren

Finstral levert kozijnen, deuren, schuifpuien, serres en overkappingen,rolluiken, vensterluiken, beglazing en dakkapellen. De producten van Finstral zijn onderhoudsarm, duurzaam, sluiten perfect, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn altijd makkelijk te bedienen. Ze worden geleverd in meer dan 150 RAL-kleuren, de zes basis kleuren zijn door en door gekleurd. Zelfs de rubbers kunnen volgens kozijnkleur worden geleverd.

Alle producten van Finstral worden in eigen beheer ontwikkeld en komen pas op de markt als ze aan alle hoge kwaliteitseisen voldoen. Alle producten zijn goedgekeurd en voldoen dus aan de strenge Europese normen. Ze voldoen daarmee tevens ruimschoots aan het Nederlandse Bouwbesluit en zijn goedgekeurd voor politiekeurmerk veilig wonen.

Kunststof kozijnen van Finstral

Een belangrijk voordeel is dat de kunststof kozijnen aan de binnen- en buitenzijde standaard uitgevoerd worden met een ingewalste houtnerfstructuur. Een gladde structuur is uiteraard ook mogelijk. Behalve dat deze houtnerf het product een mooie, authentieke uitstraling geeft, maakt de structuur het oppervlak ook harder, waardoor het kozijn kras- en slagbestendig is. Tevens zorgt het verharde oppervlak ervoor dat het materiaal in mindere mate statisch is en daardoor minder gevoelig voor vuil.

Passief Bouwen vereist goede isolatiewaarde

Omdat in een passief huis weinig energie verloren mag gaan, hebben onze kunststof Passiefbouw kozijnen een goede isolatiewaarde. Het Top 90 Passiefbouw kozijn heeft een isolatiewaarde van optimaal 0,79 W/m²K en biedt met een inbouwdiepte van 90 mm een uitermate goede isolatie.

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Contact

[recaptcha]