Franke architekten BV

Stationspark 709
3364 DA SLIEDRECHT
Nederland
Telefoon nummer: 310-184-420170
Website: http://www.frankearchitekten.nl/

Langs de spoorlijn Dordrecht – Geldermalsen, eerst in Sliedrecht en recent in Hardinxveld-Giessendam, is sinds 1987 het architecten-bureau 'Franke Architekten BV' gevestigd.
Daarvoor is ir. Erik Franke ruim 15 jaar als architect werkzaam geweest bij een bureau in Delft, dat zich met name bezighield met woningbouw, scholenbouw en het uitvoeren van stedenbouwkundige opdrachten.
Twee grote opdrachten voor na-oorlogse woningbouwverbetering van het Gemeentelijk Woningbedrijf Rotterdam vormen de aan-leiding een eigen bureau in Sliedrecht te starten, waarna al spoedig de werkzaamheden worden uitgebreid met projecten in de kleinschalige gezondheidszorg, utiliteitsbouw en woningbouw en in de loop der jaren een uitstekend netwerk van externe deskundigen/ adviseurs op het gebied van bouwfysica en installatietechniek, bouwconstructie, bouw-kosten, bouwmanagement, etc. wordt opge-bouwd; het bureau is derhalve ook zeer goed in staat om gecompliceerde opdrachten uit te voeren.
Franke Architekten BV is inmiddels een klein, doch veelzijdig architectenbureau, dat vooral opereert in de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw en gezondheidszorg, waarbij het tevens zeer ervaren is in milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen enerzijds en het verzorgen van inrichtingen anderzijds. Door de kleinschaligheid van het bureau verloopt de projectbegeleiding uiterst direct en efficiënt.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]