Gras Houtproducten B.V.

Doorbraakweg 31
7783 ZG Gramsbergen
Nederland
Telefoon nummer: 052-456-1541
Website: http://www.grashoutproducten.nl/

Onze mensen zijn goed opgeleid, sterk gespecialiseerd en ze beheersen de in- en verkooptrajecten. Ze staan ook dagelijks in contact met leveranciers en afnemers over de hele wereld. Regelmatig maken onze specialisten inkoopreizen naar de landen van herkomst: Noord en Zuid-Amerika, Zuid Oost Azië, Rusland en diverse andere landen.

Toegevoegde waarde
Een andere cruciale discipline is de logistiek. In het traject van ruwhout tot eindproducten staat Gras voor de beheersing van alle logistieke processen: Aanvoer, drogen, zagen, schaven, korten, brandvertragend bewerken, afwerken met verf of welke wensen u verder ook heeft. Wij zorgen ervoor dat het perfect in orde komt.

Gras is de partner waarop u kunt bouwen
Met ons specifieke leveringsprogramma behoren wij tot de toonaangevende spelers op de Nederlandse houtmarkt. Daarbij wordt de kwaliteit van onze producten gegarandeerd door gekwalificeerde medewerkers in alle geledingen van de organisatie, van inkoop tot en met bewerking en verkoop. Verder bieden wij als voorraadhoudende leverancier belangrijke voordelen als het gaat om leveringstijden en flexibiliteit. Een uitgekiend logistiek systeem zorgt ervoor dat op elke vraag ‘just in time’ het passende antwoord wordt gegeven. Tevens hebben wij de kennis in huis om uw houtproducten perfect te bewerken en te voorzien van verduurzaming, modificering en brandvertraging. Dat maakt Gras de perfecte partner bij alles wat u met hout doet.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]