HATEHA elektr. handelsonderneming

Rijndijk 121
2394 ZG Hazerswoude-Rijndijk
Nederland
Telefoon nummer: 071-341-9009
Website: http://www.hateha.nl/

Hateha is als agent-importeur exclusief vertegenwoordiger voor Nederland van enkele gerenommeerde buitenlandse fabrieken van elektrotechnische materialen. De specialistische kennis van de producten en systemen van deze fabrieken is, in de meer dan 43 jaar dat het bedrijf bestaat, zorgvuldig opgebouwd en wordt gedeeld met ons team van circa 35 medewerkers.

Dit team bestaat uit enthousiaste goed opgeleide en ervaren specialisten die u met raad en daad terzijde staan tijdens uw zoektocht naar de meest uiteenlopende oplossingen voor installatietechnische vraagstukken in de industrie, woningbouw, utiliteit of machinebouw. Specifieke specialismen zijn aanwezig op het gebied van alle mogelijke aansluittechnieken van krachtcontactmaterialen, inclusief noodzakelijke beveiligingen.

Ook bieden wij gebouwbeheersystemen aan voor elke situatie en elk budget. Vier systemen van twee onzer fabrieken stellen ons in staat iedere vraag op dit gebied te kunnen beantwoorden en u te begeleiden om een dergelijk traject voor uw klant succesvol af te ronden.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]