Kempair Klimaatbeheersing B.V.

Hastelweg 274
5652 CN Eindhoven
Nederland
Telefoon nummer: 040-251-1431
Website: http://www.kempair.nl/

Luchtverwarming verschilt dermate van andere verwarmingssystemen, dat het een heel eigen benadering vraagt. Met onze ruime ervaring kunnen we rustig stellen, dat we de materie door en door beheersen.

We kennen de technieken, maar ook de valkuilen. Die professionaliteit is de garantie voor een kwalitatief hoogwaardige installatie. Onze specialisatie strekt zich uit over het complete werkterrein: van ontwerpen en berekenen tot en met aanleg en onderhoud.

We werken voornamelijk met luchtverwarmings-, ventilatie-, warmteterugwin- en koelsystemen van Brink, één van de toonaangevende producenten in Europa. De aard van de projecten kan verschillend zijn. We zijn zowel actief op het gebied van de woningbouw en utiliteitsbouw, zoals winkels, kantoren, scholen etc., als in de industrie.

Kempair is een erkend installatiebedrijf en gecertificeerd als 'Komo Install', wat borg staat voor de kwaliteit van de gehele organisatie. Ook is Kempair in het bezit van de noodzakelijke STEK-erkenning als koeltechnisch installateur.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]