Kuin & Kuin Architecten

St Jorisstraat 133
5211 HA 's-Hertogenbosch
Nederland
Telefoon nummer: 073-612-3143
Website: http://www.kuinkuin.nl/

Creativiteit in het architectenvak veronderstelt een hoge mate van betrokkenheid en bevlogenheid. Tegelijkertijd moet je in een dienstverlenend beroep als het onze planmatig werken, rationele afwegingen kunnen maken en beschikken over een ruime (technische en financiële) kennis om het hele proces onder controle te houden.
Vanzelfsprekend wordt de opdrachtgever in het hele ontwerpproces betrokken. Wij zien graag opdrachtgevers met ambities die aansluiten op onze eigen hoge ambities. Opdrachtgevers die net als wij trendbepalend willen zijn op het vlak van Duurzaam Bouwen en daarbij een kritische maar waar nodig ook een pragmatische houding willen aannemen. Dit vergt tevens doorzettingsvermogen en nonconformisme.
Dan moet je vindingrijk zijn en in het ontwerpproces teruggaan naar de essentie van de opgave. Dit levert unieke ontwerpen op die door hun eenvoud, uitstraling, ruimtelijke en functionele kwaliteit alsmede zorgvuldig gekozen materialen respekt afdwingen. 
Ons bureau staat bekend om de wijze waarop wij via 3D-modellen al in een vroeg stadium het ontwerp inzichtelijk communiceren met de opdrachtgever, gebruikers en overige partners. Het maken van weloverwogen keuzen is hierdoor gemakkelijker. Bijkomend voordeel is dat de faalkosten lager uitvallen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]