Gebruik van daglicht als bouwsteen in het ontwerpproces

Laane Trading bvba

Lintsesteenweg 60
2500 Lier
België
Telefoon nummer: 323-488-1178
Website: http://www.laane.be/

Laane Trading is een internationaal georiënteerde handelsonderneming die reeds meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in koudebrugvrije (verloren) betonconstructies in laag energie en/of passiefhuisstandaard.

Plaatfunderingen kunnen geleverd worden met een passiefhuis certificaat in verschillende stadia van prefabricage. Vertrekkende van alleen isolatie tot leveringen van elementen inclusief wapening en infrastructuur zoals riool, elektra en/of vloerverwarming.

Betonwanden kunnen geleverd worden als complete prefab elementen op de bouw of als halffabricaat voor systeembekistingen en sluiten naadloos aan op de vloersystemen. Natuurlijk zijn alle vormen van infrastructuur zoals elektra, water, betonkernactivering en dergelijke in de wanden mogelijk. Hier is de klant koning.

Natuurlijk kunnen voor het opvullen van de gevelopeningen ramen en deuren geleverd worden in passiefhuis standaard met het juiste inbouwadvies.

Door de eenvoudige structuur van Laane Trading is een hoge flexibiliteit en betrouwbaarheid voor U als klant aanwezig waardoor Uw bouw-, en productiesnelheid, ook financieel, positief beïnvloed wordt.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]