METSÄ WOOD

Schumanpark 9-C
7336 AM Apeldoorn
Nederland
Telefoon nummer: 310-555-386610
Website: http://www.finnforest.nl/

Onze maatschappij richt zich steeds meer op vermindering van CO2 uitstoot en het besparen van energie onder andere door Passief bouwen. Een belangrijk onderwerp om onze leefomgeving leefbaar te houden voor de toekomst.
METSÄ WOOD wil met haar producten bijdragen aan een leefbare toekomst. Een van onze producten is Finnjoist. Dit materiaal geeft door haar slanke opbouw een geringe koudebrug in een constructie. Dit heeft een betere thermische isolatie tot gevolg. Finnjoist wordt dan ook veelvuldig toegepast in energie zuinige gebouwen. Een onmisbare toevoeging voor de hedendaagse houtbouw.

Passief Bouwen
De constructieve houtproducten van METSÄ WOOD worden volop toegepast in Passieve projecten. Met name de Finnjoist's en het Lenoc worden, al dan niet gecombineerd, toegepast om hogere Rc- waarden te bereiken. METSÄ WOOD heeft volop ervaring met Passief Bouwen opgedaan in Belgie en Duitsland door zowel door kennis te leveren voor de vaststelling van de nationale Passief Details als door actief betrokken te zijn bij de advisering van concrete projecten.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]