Nilan Netherlands

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
Nederland
Telefoon nummer: 315-556-90227
Website: https://www.nilannetherlands.nl/

Het Deense NILAN brengt al vanaf haar oprichting in 1974 hoogwaardige, energiezuinige ventilatie en warmtepomp oplossingen op de markt. De uitgangspunten bij de ontwikkeling van de NILAN warmtepompen zijn altijd de zware omstandigheden van het Scandinavische klimaat geweest. De inmiddels meer dan 2 miljoen geïnstalleerde ventilatie systemen met warmtepomp technologie in Europa zijn daarom ontegenzeggelijk een bewijs voor de kwaliteit en continuïteit van de organisatie. De klimaat systemen voor woningen, villa’s, appartementen, bedrijfsgebouwen, kantoren en scholen onderscheiden zich door een hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Ze staan garant voor een gezond en comfortabel binnenklimaat, gekoppeld aan een laag energie verbruik.

Tot het uitgebreide product assortiment van Nilan behoort ook de Nilan Compact P. Dit is een Passief Huis gecertificeerd systeem dat in totaal 8 op elkaar afgestemde functies kan combineren in één compact toestel, te weten; ventilatie van de woning, comfort verwarming, top koeling (met de ventilatie lucht), passieve warmte terugwinning, actieve warmte terugwinning, productie van sanitair warm water, centrale verwarming en met de optionele EM box integreert u ook de afzuigkap in uw keuken als onderdeel van het WTW systeem, hierdoor gaat u geruisloos koken en wordt ook de geïsoleerde schil van uw woning niet onderbroken.

De organisatie behoort tot de grootste fabrikanten van ventilatie en warmtepomp boilers in de wereld. Een belangrijk kenmerk van Nilan is het feit dat de organisatie vanaf haar oprichting fabrikant is van zowel warmtepomp boilers als ventilatie systemen. Hierdoor onderscheiden de totaaloplossingen, waaronder de Nilan Compact P ventilatie warmtepomp, zich wezenlijk ten opzichte van de rest van de markt. Belangrijke functies voor een klimaatsysteem in de woning of kantoor zijn hierdoor volledig op elkaar afgestemd en werken feilloos met elkaar samen in één compact toestel en met één overzichtelijke bediening.

Nilan ziet haar producten daarom ook als een geïntegreerd onderdeel van het gebouw dat het voor het grootste deel van zijn levensduur zal volgen. Zo zijn in Nederland diverse Nilan ventilatie warmtepomp installaties die al meer dan 30 jaar probleemloos in gebruik zijn. Kwaliteit en duurzaamheid bij de Nilan klimaatsystemen zorgen zo ook voor meer comfort in combinatie met lage operationele kosten en minder energieverbruik. De Nilan warmtepompen zijn daarom een beproefd, innovatief en compact klimaatsysteem dat al meer dan 45 jaar geleden is geïntroduceerd op de Europese markt.

Click to rate this post!
[Total: 14 Average: 4.6]

Contact

    [recaptcha]