Pittsburgh Corning Nederland B.V. / Foamglas

Nijverheidsweg 1-A
3433 NP Nieuwegein
Nederland
Telefoon nummer: 030-603-5241
Website: http://www.foamglas.nl/

Isoleren met aan voor de toekomst
FOAMGLAS®-isolatie vervaardigd van cellulair glas – minuscule glascellen die gevuld zijn met een sterk isolerend inert gas – is een product van Pittsburgh Corning. Het thermische isolatiemateriaal dat wordt toegepast in de complete gebouwschil wordt gemaakt van >60% hergebruikt glas en heeft een unieke combinatie van producteigenschappen. 

Het is niet alleen volledig waterdicht is, maar ook volkomen lucht- en waterdampdicht. Hierdoor is het onmogelijk dat water(damp) het isolatiepakket binnentreedt en blijft de isolatiewaarde altijd gegarandeerd. FOAMGLAS® kent een druksterkte tot 275.000 kg/m² zónder indrukking en is niet aan degeneratie onderhevig. Hierdoor blijft het de gehele levensduur van het gebouw optimaal functioneren. Vanzelfsprekend is FOAMGLAS® recyclebaar. Het gunstige ecologische profiel van FOAMGLAS® wordt o.a. onderstreept door de NIBE 2A classificatie, BRE Green Guide Rating A+, het Nature Plus certificaat en de SBR levensduurverwachting van meer dan 100 jaar!

In combinatie met veilige systeemoplossingen, is isoleren met FOAMGLAS®, isoleren met aandacht voor de toekomst.

FOAMGLAS® nu ook in 3D
Naast het blijvend oplossen van koudebruggen en het isoleren van platte daken, biedt FOAMGLAS® ook isolatiesystemen voor hellende daken, ondergrondse constructies, spouwmuren, geventileerde gevels, ETICS-gevelsystemen, vloeren en binnenmuren. Voor elk van de vele mogelijke toepassingen, zowel in renovatie als bij nieuwbouw, lanceert FOAMGLAS® nu een handige catalogus. Aan de hand van een 20-tal verhelderende 3D-tekeningen, wordt de toepassing van FOAMGLAS® in verschillende hoogwaardige isolatiesystemen toegelicht.

De brochure is digitaal beschikbaar in PDF-formaat.

Volgt u FOAMGLAS® al op Twitter? @FOAMGLAS

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]