RAAK Energie advies

De Beverspijken 15
5221 EE ’s-Hertogenbosch
Nederland
Telefoon nummer: 073-631-5750
Website: http://www.raakenergie.nl/

Juiste luchtdichtheid voor woningen en gebouwen biedt comfort en bespaart energie. Zodra de thermische schil van het ‘woningjasje’ lucht doorlaat ontstaan comfortklachten, vochtproblemen, onnodig energieverlies en gebrekkige ventilatie. Door kieren, gaten en niet luchtdichte materialen treedt er bovendien inwendige condensatie op en neemt de isolatiekwaliteit af. Detectie van luchtlekken via een blowerdoor test is daarom een waardevolle zaak voor woningbouwers en woningbezitters.

RAAK Energie advies is gespecialiseerd in de nieuwste meettechnieken en behaalde het certificaat voor het uitvoeren van luchtdichtheids metingen en/of BlowerDoor metingen volgens de Nederlandse en de Belgische norm. Verder bezit RAAK certificaten voor het uitvoeren voor de BlowerDoor of luchtdichtheids metingen en is bij BINDT en ATTMA TS1 erkend met certificaatnummer BD10015 . Raak Energie advies behoort tot de weinige welke deze erkenning op dit niveau heeft bereikt .
RAAK Energie advies kan de BlowerDoor testen uitvoeren voor zowel grote als kleine gebouwen, waarbij een mogelijkheid is om gebouwen tot 400.00M³ inhoud ineens te testen. Verder gebruikt RAAK Energie advies vaak thermografie in combinatie met een BlowerDoor en is ook voor thermografie en bouwkundige thermografie op level 2 niveau gecertificeerd.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]