Redumax BV

Flerustraat 4
5473 CC Heeswijk -Dinther
Nederland
Telefoon nummer: 041-329-1306
Website: http://www.redumax.nl/

Redumax is een innovatieve, op “prestatie” gerichte organisatie welke zich richt op dunne thermische- en geluidsisolerende oplossingen. Wij ontwikkelen, produceren en vermarkten hoogwaardige isolerende systemen voor de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Hierbij staan de prestaties van onze systemen voorop.

Onze klanten zijn de professionele ontwikkelaars, aannemers en verwerkers. Opdrachtgevers welke zonder concessies te willen doen aan kwaliteit kiezen voor gedegen en gewaarborgde oplossingen.

Ook architecten kiezen steeds vaker voor een vooraf doordachte aanpak. Redumax staat hen bij met constructieadviezen voor de correcte opbouw maar ook met uitvoeringsgerichte kennis. Zo worden systemen op uitvoerbaarheid afgestemd op het project en worden fouten op voorhand voorkomen.

Onze kennis, ervaring en systemen worden dagelijks ingezet om isolatieproblemen op te lossen. Met name daar waar onvoldoende beschikbare hoogte of ruimte is, heeft Redumax bewezen een solide en betrouwbare partner te zijn. Een partner waarmee én waarop u kunt bouwen.

Redumax is actief in Nederland en daarbuiten.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Contact

    [recaptcha]