Schöck Nederland b.v.

Amersfoortseweg 15a
7313 AB Apeldoorn
Nederland
Telefoon nummer: 315-552-68820
Website: https://www.schock.nl/nl/home

Wij zijn internationaal producent, adviseur en leverancier van thermische onderbrekingen en verankeringstechniek. Onze innovatieve bouwsystemen lossen al meer dan 50 jaar thermische bruggen in de gebouwschil op. Door de uitstekende bouwfysische prestaties van onze producten leveren wij een energie-efficiënte bijdrage aan de bouwkwaliteit. Onze thermische onderbrekingen zijn door het vooraanstaande PassivHaus Institut (DE) gecertificeerd voor passief bouwen.

Technische know-how, toewijding en jarenlange ervaring in de bouwsector zorgen ervoor dat wij innovatief blijven en oplossingsgerichte toepassingen voor onze klanten kunnen ontwikkelen. Onze focus ligt op het ontwikkelen van kant-en-klare productoplossingen die constructief en bouwfysische een meerwaarde bieden. Onze Schöck Isokorf® technologie biedt al meer dan een halve eeuw het antwoord op onnodige warmteverlies en de nadelige effecten van thermische bruggen (koudebruggen) bij uitkragende bouwdelen. Als wereldwijde marktleider in thermische onderbrekingen streven wij met Schöck Isokorf® naar de beste en hoogst haalbare thermisch isolatie in elke situatie: nieuwbouw en renovatie, beton en staal.

Onze innovatiekracht en ervaring hebben wij daarnaast ingezet om voor andere bouwsituaties een duurzame en doeltreffende oplossing te ontwikkelen. Onze innovatieve verankeringssystemen uit glasvezelcomposiet zijn superieur aan bestaande oplossingen uit staal of aluminium. Als gevelanker, sandwichwandanker en wapening in beton is Schöck Combar® een ongeëvenaard duurzaam en energiezuinig product.

Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van thermische bruggen en constructieve eisen denken wij met onze klanten mee bij complexe vraagstukken. Ons doel: In 2020 zijn thermische bruggen in de gebouwschil vesrleden tijd!

Ontdek meer over Schöck en onze innovaties op onze website.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]