Techcomlight B.V.

Boylestraat 46
6718 XM Ede
Nederland
Telefoon nummer: 310-318-693820
Website: http://www.techcomlight.nl/

Een goede leefomgeving wordt steeds belangrijker en is bepalend voor de kwaliteit van het leven van mens en dier. Voldoende daglicht is een primaire behoefte en maakt het verschil tussen leefomgevingen. Uit passie voor daglicht voorziet Techcomlight iedere dag mens én dier van een gezonde woon- en werkomgeving.

Techcomlight is dé daglichtprofessional op het gebied van duurzame daglichtvraagstukken. Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight uitgegroeid tot een succesvolle handelsonderneming met het hoofdkantoor centraal gelegen langs de A12 in Ede.

Als importeur en distributeur van diverse daglichtsystemen weten de daglichtprofessionals van Techcomlight altijd een passende oplossing te vinden voor jouw daglichtvraagstuk. Het adviseren over de toepassingsmogelijkheden van daglicht en het maken van lichtplannen speelt dagelijks een rol. Desgewenst geven zij advies op locatie en voorzien je van een verfijnde berekening over de terugverdienperiode. Eenmaal een daglichtsysteem geïnstalleerd, is de toetreding van zonlicht geheel kosteloos!

Daglichtadvies
De juiste hoeveelheid daglicht in een ruimte zorgt voor een comfortabele en gezonde leefomgeving. Om dit te realiseren geven de daglichtprofessionals van Techcomlight advies op locatie. Daarnaast kunnen zij complete lichtplannen opstellen en uitwerken om aan te geven hoeveel licht er in een ruimte zal komen en wat de veranderingen zijn bij het gebruik van verschillende daglichtsystemen. Een daglichtadvies kan eventueel worden uitgebreid met een heldere profit on investment berekening.

Maatwerk
Als daglichtprofessional biedt Techcomlight voor elke situatie de beste oplossing. Om dit te realiseren beschikken wij over verschillende maatwerkproducten. Niet alleen voor de meest unieke daken heeft Techcomlight (dag)lichtoplossingen; met de kelderdoorvoer is het zelfs mogelijk om onder de grond aangenaam daglicht te krijgen. Van de ondergrondse ruimte wordt op deze manier eenvoudig een leef- of werkruimte gemaakt.

Contact

    [recaptcha]