Tremco illbruck B.V.

Vlietskade 1032
4241 WC Arkel
Nederland
Telefoon nummer: 310-183-568019
Website: http://www.tremco-illbruck.nl/

Tremco illbruck houdt zich voornamelijk bezig met het afdichten van gebouwen. Wij bieden oplossingen voor het afdichten van ramen, gevels en vloeren voor specifieke markten waarbij we technologische en praktische kennis gebruiken en combineren die we hebben opgedaan op markten in Europa, Afrika en het Midden Oosten. Door de combinatie van onze decentrale organisatie en internationale activiteiten kunnen klanten optimaal gebruik maken van onze technische know-how en bekendheid met betrekking tot de plaatselijke regelgeving op het gebied van industriële normen en milieuwetgeving.

Tremco illbruck is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf RPM met meer dan 1.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van 250 miljoen Euro. We zijn één van de weinige bedrijven die een breed scala oplossingen kunnen bieden aan de constructie-industrie. Mede hierdoor nemen we een leidinggevende positie in op de Europese markt.

Met onze jarenlange ervaring als basis hebben we merken ontwikkeld zoals Tremco, illbruck en Nullifire – merken die innovatie, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en ongeëvenaarde hoogstaande service vertegenwoordigen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Contact

    [recaptcha]