Zehnder Group Nederland

Lingenstraat 2
8028 PM Zwolle
Nederland
Telefoon nummer: 038-429-6911
Website: http://www.zehnder-jestorkair.nl/

Binnen Zehnder Group Nederland houdt Zehnder – J.E. StorkAir zich intensief en succesvol bezig met de ontwikkeling en productie van ventilatiesystemen voor de woningbouw, scholen en kleine utiliteitsgebouwen. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal.

Van productspecialist op het gebied van ventilatie is Zehnder – J.E. StorkAir uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning en spelen zij toonaangevende rol in woonhuisventilatie. Daarnaast is Zehnder – J.E. StorkAir veelzijdig adviseur en leverancier van totaaloplossingen voor het gehele binnenklimaat, tevens erkend specialist op het gebied van ventilatie in lage energiewoningen waaronder PassiefHuis. Onze specialisatie delen we graag met u zodat u bouwkundige en installatietechnische toepassing optimaal kunt opleveren.

Sinds 2002 maakt de organisatie uit Zwolle deel uit van de Zwitserse Zehnder Group, een internationaal opererende beursgenoteerde onderneming met vestigingen in 14 landen en wereldwijd 3000 medewerkers.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Contact

    [recaptcha]