Bouw- & renovatiebeurs PassiveHouse focust op minimale energiekost en maximaal wooncomfort

Bouw- & renovatiebeurs PassiveHouse focust op minimale energiekost en maximaal wooncomfort Plaats een reactie

Van 11 tot en met 13 september 2015 is het opnieuw tijd voor PassiveHouse, de bouw- & renovatiebeurs met een focus op minimale energiekost en maximaal wooncomfort! PassiveHouse is dé referentie in België voor energiezuinig bouwen. De standhouders zijn voortrekkers in de energiezuinige bouwsector die uitkijken naar uw aanwezigheid op deze hoogmis voor de energiebewuste (ver)bouwer. Breng dus zeker een bezoekje aan PassiveHouse in Tour & Taxis in Brussel.

Heeft u zelf bouw- of renovatieplannen? Tijdens de publieksdagen op zaterdag en zondag ontdekt u hoe u bespaart op energie én tegelijk maximaal wooncomfort realiseert. U krijgt uiteraard interessante informatie bij de verschillende standhouders. Daarnaast bekomt u neutraal en gratis advies bij de experts van Passiefhuis-Platform en via de vele lezingen. In de Demozone zetten bedrijven hun beste beentje voor. Bewoners getuigen tijdens de Meet & Build over hun ervaringen met (ver)bouwen. Kortom, met zowel commerciëlere als wetenschappelijke en persoonlijke verhalen zorgt deze beurs voor een totaalpakket! Bezoekt u PassiveHouse, dan komt u buiten met een oplossing voor uw (ver)bouwplannen.

Ook het professioneel publiek komt aan zijn trekken. Lezingen, workshops en de innovatieroute op vrijdag zetten de laatste nieuwigheden in de kijker en gaan dieper in op de praktijk en technieken. Een uitgelezen gelegenheid bovendien voor netwerking!

Meer informatie en tickets: www.passivehouse.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *