, ,

Bio Heat


Een Home Energy Bio Heat installatie vervangt de bestaande CV installatie volledig, en kan afzonderlijk 6 water circuits regelen, bijvoorbeeld voor:

 • Afzonderlijke verwarming badkamer
 • Afzonderlijke verwarming slaapkamers en andere kamers
 • Verwarming zwembad
 • Vloerverwarming
 • Warmwater voorziening
 • Etc.

De Bio Heat installaties van Home Energy zijn in een range van verschillende vermogens leverbaar. (10 kW, 20 kW, 30 kW, 45 kW en 60 kW)
Door te kiezen voor een systeem met een vermogen afgestemd op uw warmte behoefte bespaart u brandstof en wordt slijtage beperkt

De Bio Heat kan met de hand worden gevuld, maar heeft ook uitvoeringen waarbij volledig automatisch de brandstof uit de voorraad wordt aangevoerd (wormwiel vijzel, vacuüm systeem of een combinatie hiervan).

De Home Energy Bio Heat is een hout verbrandingskachel, uitgerust met zeer geavanceerde technologie, aangestuurd door een microcompressor besturing, welke de warmtetoevoer optimaal reguleert. Zes water circuits kunnen afzonderlijk worden verwarmd vanuit de besturing van de Bio Heat verbrandingsketel.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: d09bf41544a3 Categorieën: , ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Home Energy Nederland BV

  ''Realiseren, ontwikkelen en op de markt brengen van een unieke en complete range van producten, die op een duurzame wijze energie opwekken met behulp van lokaal aanwezige energiebronnen.'' Click to...