, ,

BioClina Aardcollector


De BioClina Aardcollector is een voorgeconfectioneerde vlakke warmtewisselaar, bestaande uit PP-buisjes, die wordt toegepast voor ontsluiting van de aardwarmtebron, middels een sole/water warmtepomp.

Door het toepassen van de efficiënte BioClina aardcollector kan het totaal benodigde oppervlak, in vergelijking met conventionele horizontale aardcollectoren met PE-slangen, tot 50% worden gereduceerd. De collector is opgebouwd uit parallel met sole doorstroomde capillaire PP-buisjes, die op 20 mm dikke verdeler/verzamelaar-buizen zijn aangesloten.
De positionering van de aardcollector kan in principe overal op het grondstuk geschieden, waarbij per collectormoduul 16 m² oppervlak is benodigd. De collectoren worden horizontaal geplaatst op een diepte van ca. 1,20 m.
Het oppervlak boven het veld met collectoren dient zo mogelijk niet te worden bebouwd, om een optimale regeneratie van het aardoppervlak te kunnen garanderen. Het aanbrengen van beplanting kan alleen met gewassen met een vlakke wortelgroei.
De oppervlakte die nodig is voor een BioClina aardcollector wordt tijdens de ontwerpfase bepaald. De montage kan uitsluitend door een erkende BioClina installateur geschieden.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 9c838d2e45b2 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Navos Klimaattechniek B.V.

    Navos Klimaattechniek B.V. levert en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige producten die innovatief, energiebesparend en milieubewust zijn. Het verbeteren van het comfort in verblijfruimten staat bij ons voorop.Ons zelf ontworpen plenumbox IsoPlenum®...