,

Blue Performance


Met de gepatenteerde Blue Performance maakt Lightway haar daglichtsystemen tot een volwaardig bouwproduct voor de duurzame en energiezuinige bouw. In Duitsland (waar de passieve huizenbouw al veel verder ontwikkeld is) is Lightway met de Blue Performance de standaard bij de inbouw van daglichtsystemen in passieve huizen.

Video

Met daglichtsystemen leveren we een goede bijdrage aan het terugdringen van ons energiegebruik, door gratis daglicht toe te passen in onze leef- en werkruimtes. Maar Lightway gaat verder dan andere producenten van daglichtproducten. Een met de Blue Performance uitgeruste daglichtbuis van Lightway levert de hoogste daglichtopbrengst zonder verlies van warmte in koude maanden of ongewenst warmtewinst in de warme maanden. Bovendien is de Blue Performance het enige echt antwoord op het probleem van condensatie in de daglichtbuis waar alle daglichtbuizen last van kunnen hebben.

U-waarde 0.6 en 0.4

Met het isolatie element met dubbel (0.6) of tripel (0.4) HR+ glas wordt de lichtbuis volledig geïntegreerd in de dak- of muurisolatie en vormt een hermetische afscheiding tussen warm en koud in uw daglichtbuis.

Met de Blue Performance voldoet Lightway ruimschoots aan de strengste eisen van het passiefhuisprincipe, waarbij huizen extreem goed geïsoleerd worden.. Met de dubbelglas BP 0.6 wordt een u-waarde 0,6 W/m²K gerealiseerd. Met de tripel glas BP 0.4 zelfs 0.4 W/m²K.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 7380ad8a6732 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Lightway Nederland

    Naast de woningmarkt zorgt Lightway voor de daglichttoetreding in veel Europese grootschalige utiliteitsprojecten.  Enkele voorbeelden zijn: de vertrekhal van de internationale luchthaven van Praag, (ondergrondse) winkel en horecagebieden met maatoplossingen,...