, ,

Brink Climate Systems Sun Set

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

In samenwerking met zusterbedrijf Wolf Heiztechnik in Duitsland heeft Brink Climate Systems een compleet nieuwe lijn zonneboilersystemen ontwikkeld, de Brink Sun Set. De Brink Sun Set wordt geleverd in drie standaard uitvoeringen. Naast deze oplossingen met boilers van 115, 200 en 300 liter kan Brink Climate Systems ook voorzien in oplossingen op maat, iedere situatie vraagt om een eigen oplossing.  Door een complete lijn met accessoires maakt Brink Climate Systems het mogelijk voor iedere situatie de juiste aanbieding te kunnen maken.

Energiebesparing
Een Brink Sun Set kan uw energierekening verder omlaag brengen. Alle zonneboilersystemen van Brink Climate Systems zijn voorzien van een continue gevuld systeem. Het voordeel van een dergelijk systeem is een goede waarborging voor de werking, ook in de winter. Door toepassing van dit systeem is er geen extra terugloopvat nodig en ook een zware pomp kan hierdoor vervallen. Dit bespaart elektriciteit!

Brink Top Son
De Brink Sun Set wordt geleverd met Top Son zonnepanelen welke uitermate geschikt zijn voor het Nederlandse klimaat. Door toepassing van speciale geharde, weerbestendige glasplaten kan altijd een hoog rendement gerealiseerd worden. Naast de hoge kwaliteit, zowel fysiek als energetisch is het door middel van de montagebeugels altijd mogelijk de juiste montage te realiseren. Montage op de dakpannen, in de dakpannen, op platte daken of op golfplaten daken, alles is mogelijk. Wilt u de collectoren op een plat dak plaatsen, dan kunt u kiezen tussen horizontale en verticale opstelling, waarbij de hoek instelbaar is tussen 20, 30 en 45 graden.

Opbrengst Brink Sun Set

Brink Sun SetCV 1-115CV 2-200CV 3-300
Inhoud zonneboiler [L]115200300
Aantal zonnecollectoren123
Jaarlijks energieopbrengst [GJ]**5,56,0
Jaarlijkse CO?-reductie (kG]tot 340tot 615tot 740
EPC/EPN-reductie**0,18*0,20*

* Gebaseerd op Novem referentiewoning (tussenwoning)
** Nog niet bekend


Complete set

Om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken levert Brink Climate Systems met de Brink Sun Set een compleet set, met zorgvuldig op elkaar afgestemde onderdelen. Elke Brink Sun Set is standaard uitgerust met zonnecollector(en), zonnepompgroep, koppelingen pompgroep, regeling zonnemodule, aansluitset, afsluitdopset, ontluchter, expansievat, flexibele dakdoorvoeren, ANRO solarvloeistof en wanneer nodig collectorverbinders.

 

Toepassing: Woningen

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 33e75ff09dd6 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Brink Climate Systems

    Brink Climate Systems is in Nederland de eerste fabrikant die luchtverwarmingssystemen ontwikkelde en op de markt bracht. De geavanceerde technieken van Brink Climate Systems zijn zelfs vooruitstrevend voor landen die aan...