BuildDesk


Projecten voor woningcorporatie Woonveste in Nieuwkuijk en Haarsteeg in opdracht van De Bonth van Hulten.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

BuildDesk heeft ervaring met verschillende passiefhuisprojecten. Tijdens deze projecten is ook samengewerkt met partners in Oostenrijk en Duitsland waar het passiefhuis al geruime tijd een ingeburgerd concept is. Door gebruik te maken van deze ervaringen worden kwalitatief betere woningen gerealiseerd.

BuildDesk heeft samen met de Bonth van Hulten gewerkt aan twee renovatieprojecten en één nieuwbouwproject. In opdracht van Woonveste zijn 2 blokken van ieder 8 appartementen in Nieuwkuijk volledig gerenoveerd volgens de passiefhuis principes. In mei 2012 is het certificaat ‘gebouwd volgens PassiefbouwenKeur Renovatie’ overhandigd aan Stichting Woonveste!

BuildDesk heeft in opdracht van Volker Wessels Vastgoed met een bouwteam een 5-tal nieuwbouwwoningen volgens het passiefhuisprincipe ontworpen. Voor dit project is op 29 november 2012 tijdens een intern PlusWonen-congres van VolkerWessels Vastgoed het ‘ontworpen volgens PassiefbouwenKeur’ certificaat overhandigd. Volgens de huidige planning zal de verkoop van de woningen medio 2013 starten.

Rol van BuildDesk

BuildDesk heeft als specialist in passiefhuis alle berekeningen gemaakt met de speciale PHPP-software. Daarnaast is begedragen aan het ontwerp op bouwtechnisch en installatietechnisch vlak.

 

BuildDesk heeft samen met de Bonth van Hulten de renovatie van 16 appartementen tot passiefhuis in Nieuwkuijk afgerond. Dit project heeft het certificaat ‘gebouwd volgens PassiefbouwenKeur Renovatie’ ontvangen (zie voor meer informatie over het project ook het bijgevoegde artikel).

Met VolkerWessels Vastgoed wordt momenteel gewerkt aan de ontwikkeling van 5 passiefhuis nieuwbouwwoningen in Spaarndam. Op 29 november 2012 is het ‘ontworpen volgens PassiefbouwenKeur' certificaat ontvangen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 13f9896df612 Categorie:

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    BuildDesk Benelux BV

    BuildDesk Benelux BV is een onderdeel van een internationale adviesgroep gericht op energie-efficiëntie en duurzaamheid in gebouw en omgeving. Wij werken aan de totstandkoming van klimaat- en milieubeleid, duurzame gebiedsontwikkeling...