, ,

BUVA Corrector


Voor het onder alle omstandigheden kunnen blijven bedienen van het sluitwerk van deuren, heeft BUVA de Corrector ontwikkeld, een zelfstellende sluitkom.

De Nederlandse bouw wordt geconfronteerd met problemen die betrekking hebben op het functioneren en de prestaties van deur-kozijnconstructies. Enerzijds worden deze klachten veroorzaakt door producttoleranties (maatvoering) en anderzijds door bouwtoleranties (stellen kozijnen, afhangen deuren). Daarnaast hebben buitendeuren te maken met het werken van de sluitzijde als gevolg van temperatuur- en vochtverschillen in en buiten de woning. Bovenstaande problemen kunnen alleen verholpen worden door een juiste combinatie van producten. Voor het onder alle omstandigheden kunnen blijven bedienen van het sluitwerk van deuren, heeft BUVA de Corrector ontwikkeld, een zelfstellende sluitkom. Voor een blijvende dichting tussen deur en kozijn heeft BUVA de SolidSeal, een kaderdichting met een groot werkingsbereik, ontwikkeld.

 

? Zelfstellend
? Werkingsbereik 9 mm
? Geschikt voor deuren in vormstabiliteitsklasse I t/m III
? Voldoet aan BRL 3104
? Te combineren met alle typen BUVA meerpuntssluitingen
? Inbraakwerend volgens NEN 5096
? Kan toegepast worden binnen de regelingen PKVW en NBR

Prestaties Corrector
De BUVA Corrector is een zelfstellende sluitkom. De haak- of blokschoot kan altijd in de kom lopen. Door een unieke constructie wordt de deur gecorrigeerd en is er blijvend druk op de sluitpunten en de dichting. Hierdoor is een unieke deurkozijncombinatie gerealiseerd die onder alle omstandigheden goed functionerend en wind- en waterdicht is.

BUVA PreSets
De Corrector is opgenomen in de BUVA PreSet Full Proof; zelfstellend en corrigerend hang- en sluitwerk.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 8bf1211fd4b7 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    BUVA rationele bouwprodukten B.V.

    BUVA rationele bouwprodukten is dé producent en leverancier op het gebied van hang-en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en raam- en deurdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast...