,

ClearoPAG 167


Speciaal ontwikkeld voor de lucht- en slagregendichte montage van bouwelementen, zoals kozijnen en dakplaten.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Video

Het product is een ontwikkeling van The Dow Chemical Company, één van de grootste internationale chemische bedrijven in de wereld. Met Clearopag 167 kunt u variërende voeg-breedten volledig opvullen. Door de sterke kleefkracht en flexibiliteit laat het nergens van de bouwelementen los en bestaat er dus geen kans op transport van warmte en vocht in de voegen. Onderzoeksresultaten van het Frauenhofer instituut voor bouwfysiek en de TU van Graz onderbouwen dit.

Ook geschikt voor het luchtdicht maken van woningen zijn de afdichtingsbanden van Hanno, in onder andere BG1- en BG2-kwaliteit (met Komo-keur). Zoals de Hanno 3-E Systeemband, met homogene opbouw. Door de membraanstructuur wordt de vochtigheid daar gestopt waar ze optreedt. Het opdrogen van de voeg wordt hiermee het hele jaar door bereikt. De voegen worden buiten slagregendicht en binnen luchtdicht afgedicht. In het midden werkt het geluidsreducerend en het behoudt de warmte. De dichtheid van de band is bij hoge belastingen tot 4x hoger.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 854d9fca60b4 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Multifast Holland b.v.

    Al vanaf 1985 zijn wij op de markt aanwezig op het gebied van hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten met als doelgroep aannemers- en timmerbedrijven, installateurs, loodgieters, kunststof kozijnen dealers en...