, ,

CLS Luxo 3


De Luxo 3 LED downlighter serie bestaat uit losse modules, verscheidene lensopties en montageplaten. De Luxo 3 staat voor een energiebesparing van 80% en 3 jaar garantie.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De unieke eigenschappen van de Luxo 3 serie van CLS zijn:

• Eenvoudig verwisselbare optieken, zodat binnen enkele minuten u de lens kunt wisselen en derhalve zelf snel de juiste openingshoek van het licht kunt bepalen. U heeft de keuze uit de volgende optieken: 25, 40 en 60 graden.
 
• Design van het armatuur is eenvoudig aan te passen aan de bestaande design trend. Er zijn zowel ronde als vierkante montageplaten verkrijgbaar, enkelvoudig en meervoudig. Afhankelijk van de bestelgrootte kunnen ook ontwerpen en wensen van opdrachtgevers gerealiseerd worden.

• Optionele keuze voor een soft diffusie filter. Kunt zelf bepalen of u voor een maximale lichtopbrengst opteert of voor een zachtere lichtweergave.

• De LED module is eenvoudig verwisselbaar. U kunt kiezen uit de volgende kleurtemperaturen 2700K, 3000K, 4000K en 6000K.

• Het armatuur is zowel horizontaal als verticaal instelbaar en richtbaar.

• Blijvend energiekosten besparen. De efficiency in lichtopbrengst van LED modules neemt elke 2 jaar met ongeveer 50% toe. Dit betekent dat als u over vier jaar besluit om de interne LED module tegen een gering bedrag te wisselen u met 25% van de huidige energiekosten dezelfde lichtopbrengst kunt genereren.

• Diverse mogelijkheden ten aanzien van het type voeding.  
U  heeft de keuze uit een niet dimbare uitvoering, een mains dimbare uitvoering, een 0-10V dimbare uitvoering alsmede de mogelijkheid om te dimmen via een DMX signaal.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 9de6d14fff98 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    CLS-LED

    Creative Lighting Solutions (CLS) Wie zijn wij? CLS-LED bv is opgericht in 2002 en is onderdeel van een holding die ruim 25 jaar actief is in de wereld van professionele...