, ,

Lamikon-passiefdeur


Na de introductie vorig jaar van het LamikonLongLife++ -passiefkozijn heeft Lamikon nu de Lamikon-passiefdeur op de markt gebracht. Met een U-waarde van 0,49 is het de best isolerende deur van Nederland!

De Lamikon-passiefdeur heeft dezelfde eigenschappen als het LamikonLongLife++-kozijn. Hij is gemaakt van 100% massief FSC-hout (overeenkomstig de visie van Verweij Houttechniek en Lamikon) en kenmerkt zich door lage onderhoudskosten. Evenals het passiefkozijn scoort de deur hoog wat duurzaamheid betreft. Het is gegarandeerde duurzaamheid, hét kenmerk van alle Lamikon-systemen!
De U-waarde van de deur is opmerkelijk laag: 0,49. Hiermee is de Lamikon-passiefdeur de best isolerende deur van Nederland. In combinatie met het LamikonLongLife++-kozijn komt de U-waarde op 0,57. Dat is aanzienlijk lager dan de passiefnorm van ≤0,8 die in Nederland gehanteerd wordt. (Berekeningen uitgevoerd door Adviesburo Nieman.)
Kortom, met deze passiefdeur en met dit passiefkozijn is een enorme energiebesparing in zowel de renovatie als in de nieuwbouw te realiseren.

 

Artikelnummer: e0c641195b27 Categorieën: , ,

Persoonlijke gegevens


PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

Premium Heating

Deze bedrijfspagina heeft nog geen beschrijving....