, ,

Passiefhuiskelder


De unieke KelderExpert-Passiefhuiskelder wordt volgens “Passiefhuisstandaard” gefabriceerd middels een ingenieus systeem, waarbij het beton van de buitenwanden direct wordt gestort in de aan elkaar gekoppelde binnen- en buitenzijdenisolatie van de hoogste kwaliteit Neopor.

De binnen- en buitenzijdenisolatie fungeren dus tegelijkertijd als bekisting voor de kelderwanden. De keldervloer wordt gestort op speciaal ontwikkelde Neopor vloerisolatie-elementen en waterdichte keldervloer-folie. Het kelderdak/de begane grondvloer wordt gestort op speciaal ontwikkelde Neopor dakisolatie-elementen. De buitenzijdenisolatie van de kelderwanden incl. de wand/vloeraansluiting(kimnaad), als ook de aansluiting van de keldervloer met de fundering, worden duurzaam waterdicht behandeld met onze hoogwaardige keldercoating op rubberbasis met een elasticiteit van maar liefst 800%.

Onze keldercoating heeft een uitmuntende hechting met Neopor isolatie. Ook de binnenwanden kunnen volgens hetzelfde principe als de buitenwanden worden opgebouwd. De hoeveelheid naden en verbindingen is aanzienlijk kleiner dan bij “prefab kelderbouw”. Hierdoor kan grondwater onmogelijk de kelder binnendringen. Zo worden bijvoorbeeld de kelderwanden en koekoek(en) in één keer gestort. KelderExpert maakt gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Zo gebruiken wij geen standaard beton, maar beton met een hoge verdichting. Hierdoor is uw kelder permanent waterdicht en oersterk.

U krijgt van ons dan ook 15 jaar garantie op waterdichting en tegen constructieve gebreken.

De KelderExpert-Passiefhuiskelder is speciaal ontwikkeld voor nieuwbouwwoningen, vrijstaande, op paalfundering gedragen bestaande woningen en voor nieuw te bouwen aanbouwen. De KelderExpert-Passiefhuiskelder is de perfecte kelder voor een zogenaamd “Passief huis”.

De combinatie van buitenzijdenisolatie, binnenzijdenisolatie en betonbekisting levert significante bouwtijdwinst op. De KelderExpert-Passiefhuiskelder zorgt met zijn ongekend hoge isolatiewaarden voor een forse besparing op verwarmingskosten en staat voor een verhoogd thermisch comfort en daardoor voor een gezondere woonomgeving. De Neopor isolatie beschermt de bovenop de kelder gebouwde woning tegen warmte, koude en vocht, waardoor de levensduur en de waarde van de woning aanmerkelijk worden verhoogd.

Artikelnummer: 98b297950041 Categorieën: , ,

Persoonlijke gegevens


PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

KelderExpert

KelderExpert is dé vakspecialist op het gebied van: Kelderbouw, onderkelderen, onderkelderen, ook i.c.m. funderingsherstel, duurzame waterdichting van kelders en souterrains, kelder- en souterrainverdieping, ook i.c.m. funderingsherstel en vochtwerende injectiebehandelingen. Ook...