,

COOL-LITE XTREME 60/28


Het nieuwe COOL-LITE® XTREME 60/28 biedt niet alleen een uniek hoge selectiviteit (Tl/g), maar is met een Ug-waarde van 1,0 W/m²K vandaag de best presterende zonnewarmtewerende beglazing.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Met andere woorden: een extreem lage energietransmissie (zonnefactor g : 28%) samen met een goede lichttransmissie (TL : 60%) en een uitstekende isolatiewaarde (Ug : 1,0 W/m²K).

De selectiviteit van de beglazing geeft de verhouding aan tussen de hoogst mogelijke lichttransmissie en de laagst mogelijke energetische transmissie (g en U). Zoveel mogelijk invallend natuurlijk licht, terwijl ongewenste zonnewarmte zo weinig mogelijk wordt doorgelaten. Nog nooit eerder is het gelukt een lagere g-waarde te behalen, dan de helft van de TL waarde.

COOL-LITE® XTREME 60/28 heeft deze regel doorbroken met een zeer hoge lichttransmissie van 60% en een buitengewone g-waarde van 28%. Deze combinatie van eigenschappen maakt dat bijzonder grote glasoppervlakken in een gebouw kunnen worden toegepast. Zo kan tijdens alle seizoenen zoveel mogelijk natuurlijk licht binnenvallen, waarmee een heldere, aangename sfeer gecreëerd wordt in de binnenruimte terwijl de zonnewarmte toch buiten blijft.

 

 

Fysische eigenschappen van het glas:
Lichttoetreding Tl: 60%
Buitenlichtreflectie Rlext: 14%
Zontoetredingsfactor g: 0.28
U-waarde W/(m².K): 1.0

Toepassingen
– kantoren
– winkels
– ziekenhuizen, scholen
– hotels, restaurants
– serre, dakbeglazing

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 9dfcd5e558df Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    GLASSOLUTIONS Nederland

    GLASSOLUTIONS Nederland voert een zeer uitgebreid assortiment glasproducten en garandeert zijn klanten een hoogwaardige kwaliteit. Saint-Gobain produceert, verwerkt en distribueert hoogwaardige materialen (glas, keramiek, plastics, gietijzer, bouwmaterialen,…) die onmisbaar zijn...