, ,

Covelight superior


De Covelight superior is de ultieme koofverlichting met een warm witte kleurtoon (2.700-3.000K). Niet alleen voor koofverlichting is onze Covelight Superior de nummer 1 keus. Het product is overal inzetbaar waar een warm witte lijnverlichting met minimale afmetingen en een hoge lichtopbrengst is gewenst.

 

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De Covelight Superior maakt gebruik van 3 in 1 SMD chips van een bijzonder hoge kwaliteit en is daarom, bij uitstek, hèt flexibele tape product met de hoogste lichtopbrengst op de markt!
De Covelight Superior  wordt geleverd op een 5 of 10 meter rol en is uitermate eenvoudig te installeren, daar zij maar op een enkele voedingsbron aangesloten behoeft te worden Het product is aan twee zijden van een aansluitsnoer voorzien. Het product kan eenvoudig op maat geknipt worden. Na montage van een eindkapje is het product al gereed om op een voedingsbron aangesloten te worden. Om het product eventueel extra stevig te bevestigen, worden er gratis montage clips mee geleverd.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: e96ed478dab8 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    CLS-LED

    Creative Lighting Solutions (CLS) Wie zijn wij? CLS-LED bv is opgericht in 2002 en is onderdeel van een holding die ruim 25 jaar actief is in de wereld van professionele...