,

De FLIR i5 en i7


De FLIR i5 en i7 zijn niet alleen de meest geavanceerde en betaalbare infraroodcamera's in hun klasse, maar zijn ook de meest compacte, lichte en gebruikersvriendelijke camera's.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Aanwijzen en klikken
Beide camera's werken volautomatisch. U hoeft slechts te richten en te klikken om de hittevariaties in de ruimte rondom u te zien. En precies te vinden wat u zoekt. Het werkt omdat elk object warmte afgeeft. De camera's maken warmteverschillen voor het blote oog waarneembaar. Of u nu een loodgieter of elektricien bent of ramen, isolatie of klimaatsystemen installeert, de FLIR i5 en i7 infraroodcamera's geven u een voorsprong op het vlak van gebouweninspectie.

In het heetst van de strijd vastleggen
De infraroodresultaten zijn direct en duidelijk zichtbaar op een kleurenscherm. U kunt de resultaten als afbeelding ter referentie opslaan. De FLIR i5 en i7 infraroodcamera's zijn ideaal voor het opsporen van verborgen problemen, het beoordelen van schade, het vinden van vocht en lekkages, het identificeren van energieverlies en slechte isolatie en het vinden van elektrische fouten en oververhitting.

Belangrijkste functies
Eenvoudige bediening, compact en lichtgewicht
Groot 2.8" LCD-kleurenscherm
Tot 120×120 pixel beeldresolutie
Batterij met 5 uur capaciteit

copyright FLIR

 

 

Bijzonder gebruiksvriendelijk

De camera is uiterst duidelijk en eenvoudig in het gebruik en is ontworpen voor beginnende gebruikers. De camera is intuïtief te gebruiken en is voorzien van een complete handleiding.
 
Volautomatisch

Produceert direct zogenaamde point-and-shoot (richten-opnemen) JPEG-infraroodbeelden, slaat alle gewenste temperatuurgegevens op, die vervolgens intern of extern kunnen worden opgeslagen, verzonden en geanalyseerd.
 
Focusvrij

Met de vaste lens met focusvrij-functie is het gebruik van de FLIR i5/i7 een peulenschil.
 
Compact en lichtgewicht

De FLIR i5/i7 weegt slechts 340g en kan gemakkelijk in een heuptas worden opgeborgen.
 
Opslag in SD-geheugenkaart

Legt beelden met een unieke ID in radiometrisch JPEG-format vast op een standaard miniSD-geheugenkaart. USB-bestandsoverdracht naar pc.
 
Inclusief rapportage- en analysesoftware

De camera's zijn voorzien van FLIR QuickReport software en de camera is ook compatibel met het krachtigere FLIR Reporter.
 
Perfect(e) meten/nauwkeurigheid

Grote nauwkeurigheid van ± 2? of ±2% levert gevoelige infraroodbeelden voor algemene onderhoudsanalyse. Meet temperaturen tot +250°C en detecteert temperatuurverschillen tot op 0,1° C nauwkeurig. Meetfuncties; spotmeter, correctie voor emissiviteit en weergegeven temperatuur, emissiviteitstabel.
 

copyright FLIR

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: eccbc87e4b5c Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    FLIR Commercial Systems BV

    FLIR Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerp en de fabricage van warmtebeeldcamera's voor een verscheidenheid aan toepassingen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd...