, ,

DucoSun


DucoSun zijn externe zonweringsystemen in aluminium. Ze houden op een natuurlijke en energiezuinige manier de opwarming van gebouwen tegen. DucoSun systemen laten een maximum aan zonlicht binnen en houden de hitte buiten, zonder verblindende effecten. Ze zorgen voor privacy door het afschermen van een glasgevel en handhaven daarbij het zicht naar buiten toe. DucoSun zonweringen zijn zo ontworpen dat ze een belangrijke esthetische bijdrage leveren aan de gevel van een gebouw.

Bij DucoSun zonweringen zijn er tal van mogelijkheden. Er zijn systemen met vaste lamellen en verstelbare lamellen, discrete en opvallende vormgeving, horizontale en verticale lijnen.

Type's

•1.      DucoSun C – DucoSun CF – DucoSun D

  Externe zonweringsystemen waarbij de aluminium  lamellen op kunststof lamelhouders worden vastgeklikt.

•2.      DucoSun Ellips – DucoSun Cubic – DucoSun Linear

Externe zonweringsystemen waarbij de aluminium lamellen vast of verstelbaar in de draagconstructie gemonteerd worden. De strakke belijning van de lamellen zorgt voor een bijzonder fraai resultaat. Er is keuze uit drie verschillende lameltypes: Ellips, Cubic, Linear.

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: eae27d77ca20 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    DUCO Ventilation & Sun Control

    Steeds meer mensen beginnen in te zien dat de klimaatverandering niet langer genegeerd mag worden. Ook hechten ze steeds meer waarde aan de kwaliteit van de lucht binnenshuis. Duco hecht...