Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Met een groot assortiment aan vormen biedt het ENERGATE®-systeem veel mogelijkheden voor het verwezenlijken van uw wensen. Venster, balkon- en ingangsdeuren kunnen allemaal met hetzelfde systeem worden gebouwd.

Met het kunststofmodel kiest u voor een duurzaam materiaal, dat bijzonder goed bestand is tegen vuil en stormschade. Dankzij UV-stabilisatoren behouden dit model zijn kleur. De kunststof kan worden gerecycled.

Naast de vele voordelen van de ENERGATE®-reeks biedt de ENERGATE 763+ vanwege een volledige isolatie een nog betere isolatiewaarde. Door het vastkleven van de glasplaten met de vleugel wordt bovendien een hogere stijfheid en stabiliteit van het kunststofvenster bereikt. De rondgaande isolatie tot in de hoeken en een drievoudige dichting met een gepatenteerd afdichtingsprofiel in het midden (grijs en zwart) zorgt daarbovenop voor een bijzonder gunstige energiebalans. Het venster kan in het wit worden geleverd.

 

Overzicht:

Versie 1: Standaarduitvoering
vensterisolatiewaarde Uw =0,72 W/m²K

Raamisolatiewaarde Uf = 0,78 W/m²K
Psi-Wert = 0,028 W/mK HäußlerPassivTherm beglazing; Ug = 0,6 W/m²K; g = 51%

Versie 2: Speciale uitvoering
vensterisolatiewaarde Uw = 0,65 W/m²K

Raamisolatiewaarde Uf = 0,78 W/m²K
Psi-Wert = 0,028 W/mK; beglazing; Ug = 0,5 W/m²K; g = 55%

Meer details vindt u in het controlecertificaat.

Optionele bijzondere uitrustingen: Veiligheidsuitrusting conform WK2 Aluminium latten met RAL-bekleding op aanvraag, design gelaagd glas op aanvraag

Artikelnummer: 045117b0e0a1 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    PASSIEBOUW

    PASSIEBOUW is een jong bedrijf dat een fullservice binnen de bouwwereld kan bieden. Van de eerste schets tot aan het overhandigen van de sleutel. Nieuwbouw, renovatie, onderhoud en het beheren...