, ,

Energiedaken


Cityroofs zet daken ook in om zonne-energie te winnen. Ze bieden een perfecte ruimte om zonnepanelen op te plaatsen.

Daken perfect voor zonne-energiewinning
Hoewel de beschikbare energie van de zon afhangt van de seizoenen en het dagelijks weer, is zonlicht een betrouwbare energiebron. Daarbij komen er bij de productie van elektriciteit of warmte uit zonlicht nauwelijks milieuonvriendelijke stoffen zoals CO2 vrij. Cityroofs installeert zonnesystemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor zonnestroom systemen in Europa. Op deze manier behalen we een zo hoog mogelijke opbrengst. Daarnaast geven wij een garantie van 90% van het nominale vermogen gedurende een periode van 10 jaar na levering en 80% van het vermogen gedurende een periode van 25 jaar.

Hoeveel energie levert een zonnepaneel
Een zonnepaneel in Nederland geplaatst onder een relatieve hoek van 15 tot 35 graden en naar het zuiden gericht levert op jaarbasis ca 115 kWh/m2 op. Een standaard zonnepaneel met afmetingen van 1485×992 levert op jaarbasis 170 kWh op. Met een SDE subsidie is het systeem in 9 jaar terugverdiend en levert het vervolgens voor de periode van de technische levensduur, zo'n 30 jaar, gratis stroom.

SDE Subsidie
Er is een landelijke SDE regeling. Hierbij wordt het verschil tussen de huidige electraprijs en de prijs voor zonne-energie gecompenseerd door de overheid voor een periode van 15 jaar. Dit zorgt ervoor dat je niet meer betaalt dan bedrijven of particulieren zonder zonnepanelen.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 15d4e891d784 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Cityroofs

    Daken als oplossing voor de verstedelijking, klimaatverandering en milieuproblematiek. Cityroofs ziet de kansen. Wij willen de verloren meters van daken inzetten om ons leefklimaat op allerlei manieren verbeteren. Mooie projecten...