, ,

Energiewoning


Naast wooncomfort zijn ook een gezond binnenklimaat en energiebesparing zeer belangrijk in huis. De overheid stelt steeds hogere eisen maar ook u als bewoner weet steeds beter wat u wilt. Itho springt hier op in met de Energiewoning, een woonconcept om nieuwbouwwoningen optimaal te verwarmen, koelen en ventileren.

De Energiewoning bestaat uit een aantal componenten die elkaars werking versterken. Dit woonconcept, waaraan uw nieuwbouwwoning tijdens de bouw nog aan aangepast kan worden, is ontwikkeld om u een zo hoog mogelijk gebruikscomfort te bieden, tegen een minimum aan energieverbruik.

Goede afstemming op specifieke situatie

De Itho Energiewoning biedt tal van mogelijkheden om uw huis comfortabel maar ook energiezuinig te houden. Om goed te kunnen adviseren, is het belangrijk dat Itho zo vroeg mogelijk bij een nieuwbouwproject betrokken wordt. Zo kan Itho goed onderzoeken wat de beste combinatie van de componenten is. Daarnaast kan een goede integratie van bouw, installatie, constructie en levering worden gewaarborgd. Itho begeleidt, denkt mee en werkt nauw samen met alle betrokkenen om samen tot het gewenste resultaat te komen: een kwalitatief goede, gezonde en energiezuinige woning.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 6ecbdd6ec859 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Itho Daalderop

    De Internationale Technische Handels Onderneming (Itho) uit Schiedam, werd in 1919 opgericht als handelsmaatschappij. Door de jaren heen heeft Itho zich weten te manifesteren als betrouwbare en veelgevraagde leverancier voor...