,

Energy Ball V200


De Energy Ball is een bolvormige niet-wiek windturbine, waarmee u geruisloos een deel van uw elektriciteitsvoorziening zelf kunt opwekken.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De Energy Ball V200 heeft een grotere diameter dan de Energy Ball V100 en levert aanzienlijk meer vermogen. De V200 heeft 5 rotorbladen en valt met zijn diameter van bijna 2 m veelal binnen de regelgeving voor plaatsing in de bebouwde kom. Omdat de Energy Ball geen hinder veroorzaakt door geluidsoverlast of slagschaduw worden vergunningen tot plaatsing veelal sneller verleend.

De Energy Ball V200 wordt voor u geplaatst op een mast met een totale hoogte van 12 of 15 m.

De Energy Ball V200 wordt geleverd met een WindPower Inverter. Deze zet de door de Energy Ball V200 gegenereerde elektrische energie om naar elektriciteit, die geschikt is voor levering aan het elektriciteitsnet. (230 Vac, 50 HZ).
De WindPower Inverter wordt aangesloten op een groep in uw elektrische installatie. U kunt de opgewekte elektriciteit direct voor eigen gebruik aanwenden. Gebruikt u zelf minder energie dan door de Energy Ball wordt opgewekt, dan zal uw elektriciteitsmeter terugdraaien en levert u terug aan het net.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 32bb90e8976a Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Home Energy Nederland BV

    ''Realiseren, ontwikkelen en op de markt brengen van een unieke en complete range van producten, die op een duurzame wijze energie opwekken met behulp van lokaal aanwezige energiebronnen.'' Click to...