, ,

Esha Universal Solar


Esha Universal Solar kan worden toegepast in enkel- en dubbellaags "On Grid" dakbedekkingsystemen
Het Esha Universal ZK membraan heeft een polyester/glas inlage welke geïmpregneerd en gecoat is met een POCB bitumen (Poly-Olefine- Copolymerisate-Binder).

Het Universal membraan wordt gebruikt als ondergrond voor fotovoltaische cellen van UniSolar en kan worden gevuld met een oppervlakte vul factor van 0.8, dit betekent dat er 2 modules zij aan zij worden geplaatst op 1 volledige breedte Universal, en er 10 cm overlap resteert. "Grid coupled" betekent dat het systeem via een omvormer (inverter) de opgewekte elektrische stroom teruglevert aan het lichtnet.

Esha Universal Solar Applicatie
Het Esha Universal Solar systeem wordt op een enkel- of dubbellaags system geïnstalleerd op vlakke daken met een minimaal afschot van 3 graden en op licht hellende daken of hellende daken tot maximaal 40 graden. Esha Universal Solar kan zowel in bestaande daken als in nieuwbouw worden toegepast. Het Esha Universal membraan moet volledig gekleefd worden, dus niet partieel gekleefd of mechanisch bevestigd. Voor de toepassing van Esha Universal ZK gelden dezelfde criteria als genoemd in de datasheet van dit product: de ondergrond moet geschikt zijn voor dit type hechting (SYNTAN coating, of voorgesmeerd met Esha KSKprimer). Overlappen moeten worden geföhnd, er mag beslist geen open vlam worden gebruikt. De onderliggende isolatie moet van een stijve loopvaste soort zijn die niet meegeeft. Dit sluit de meeste typen minerale wol uit als ondergrond. Bij soortgelijke ondergronden moet een extra laag stijf materiaal (vergelijkbaar met loop ondergronden) worden aangebracht, zodat het UniSolar materiaal niet kan vervormen bij het betreden van het dak.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 6c4b761a28b7 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Oranjedak bv

    Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche en onderscheidend in partnership en professionele advisering. Oranjedak telt acht vestigingen met meer dan 300 professionals, die samen garant...