, ,

Eurofloor 300

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Eurofloor vloerisolatieplaten: slanke lijn, duurzame isolatiewaarde

Ongeveer 15% van de energie in een woning gaat verloren via de vloer. Doordat we bijna altijd in contact zijn met dit oppervlak, beïnvloedt de vloer rechtstreeks ons comfort. De juiste vloerisolatie vermijdt bovendien vochtige vloeren als gevolg van oppervlaktecondensatie.
Een zuinige en comfortabele woning staat of valt dus met kwalitatieve vloerisolatie. De Eurofloor en Eurofloor 300 isolatieplaten hebben een kern in hard polyurethaanschuim en hebben aan beide zijden een matgrijze, alkalibestendige bekleding met handig rasterpatroon. Beide platen zijn ultradun, waardoor u in de opbouw heel wat plaats wint.

Een isolatieplaat voor elk type vloer

Een vloer isoleren doet u maar één keer. Levenslange stabiliteit is dus onontbeerlijk. Net daarom is een professionele plaatsing zo belangrijk. Bij vloeren die zwaar belast worden, zoals garages, is dat een uitdaging. Kies daarom het juiste isolatiemateriaal, anders kan dit leiden tot schade zoals verzakkingen.

Met de Eurofloor 300 vloerisolatieplaat maakt u komaf met die risico’s. Door een druksterkte van maar liefst 300 kPa (3 kg/ cm² bij 10% vervorming) weerstaat uw vloer makkelijk aan zwaardere belastingen. En dankzij het compacte formaat (600 x 1200 mm) is Eurofloor 300 ook handig voor moeilijk bereikbare en/of kleinere ruimtes, zoals zolders en gangen.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 68264bdb65b9 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Met Recticel® Insulation klaar voor de toekomst! Recticel Insulation werpt zich al jaren op als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De hoogwaardige isolatieproducten en -concepten van Recticel Insulation...