,

Eurofloor isolatieplaten

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Eurofloor van Recticel Insulation zijn drukvaste vloerisolatieplaten met een kern van hard polyurethaanschuim dat aan beide zijden is bekleed met een matgrijs meerlagencomplex van kraftpapier en metaalfolies.

Kenmerkend is de minimale dikte en het handige formaat van 1200 x 2500 mm. Bovendien zijn de platen eenvoudig te versnijden, waardoor snel en efficiënt aanbrengen mogelijk is. De platen kunnen boven of onder de constructievloer worden aangebracht en hebben een warmtegeleidingcoëfficiënt van 0,023 W/mK. Tot slot zijn de platen standaard beschikbaar met een dikte van 20 tot 60 mm; de diktes van 70 tot 100 mm op aanvraag. Recticel Insulation heeft bovendien als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR een Keymark kwaliteitslabel. Zo bent u alvast zeker van de uitstekende kwaliteit.

 

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: f7664060cc52 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Recticel Insulation biedt duurzame isolatieproducten en –oplossingen aan van hoge kwaliteit. Wist u trouwens dat Recticel, als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR, een Keymark kwaliteitslabel heeft?...