, ,

Eurothane Bi-4

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De Eurothane® Bi-4 isolatieplaat heeft een kern van hard polyisocyanuraat-schuim, aan beide zijden bekleed met een gebitumineerd glasvlies met nagenoeg geen bestrooiing. Eurothane® Bi-4 wordt gebruikt op platte daken, in combinatie met bitumenbestande kunststofdakbedekkingen.

Eurothane® Bi-4 is geschikt voor het isoleren van platte daken in België, voor zowel nieuwbouw als renovatie. U kunt deze isolatieplaat gewoon tussen de bestaande en de nieuwe dakbedekking aanbrengen.

Door de uitstekende isolatiewaarde van Eurothane® Bi-4 blijft de dikte van de isolatieplaat heel beperkt. Daardoor blijft de uiteindelijke hoogte van uw dak gering en voorkomt u problemen met de aansluitende bouwdetails. De Eurothane® Bi-4 isolatieplaten hebben bovendien een zeer goede drukvast-heid en blijven altijd beloopbaar. Dus uitermate geschikt  als basis voor een dakterras, zonnepanelen of een groendak.

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: 0ff8033cf943 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Recticel Insulation biedt duurzame isolatieproducten en –oplossingen aan van hoge kwaliteit. Wist u trouwens dat Recticel, als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR, een Keymark kwaliteitslabel heeft?...