, ,

Eurothane Bi-4

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Thermische isolatieplaat voor bitumineuze daksystemen

De Eurothane® Bi-4 isolatieplaat heeft een kern van hard polyisocyanuraat-schuim (PIR), aan beide zijden bekleed met een gebitumineerd glasvlies met nagenoeg geen bestrooiing. De plaat wordt gebruikt op platte daken, in combinatie met bitumineuze kunststofdaksystemen.

Eurothane® Bi-4 is geschikt voor het isoleren van platte daken, voor zowel nieuwbouw als renovatie. In geval van renovatie kunt u deze isolatieplaat tevens tussen de bestaande en de nieuwe dakbedekking aanbrengen.

Door de uitstekende isolatiewaarde D = 0,026 W/mK) van Eurothane® Bi-4 blijft de dikte van de isolatieplaat heel beperkt. Daardoor blijft de uiteindelijke hoogte van uw dak gering en voorkomt u problemen met de aansluitende bouwdetails. De Eurothane® Bi-4 isolatieplaten hebben bovendien een zeer goede drukvastheid en daardoor beloopbaar. Dus uitermate geschikt als basis voor een dakterras, zonnepanelen of een groendak.

De Eurothane® Bi-4 heeft een formaat van 600 x 1200 mm. Tot slot zijn de platen standaard beschikbaar met een dikte van 30 t/m 60 mm en 80 t/m 120 mm; de dikte van 70 mm en 120 t/m 160 mm zijn op aanvraag.

Belangrijkste voordelen:

 • Thermische prestatie: λD = 0,026 W/mK
 • Begaanbaarheidsklasse C
 • Keymark kwaliteitslabel
 • Zandvrije bekleding
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 0ff8033cf943 Categorieën: , ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Recticel Insulation

  Met Recticel® Insulation klaar voor de toekomst! Recticel Insulation werpt zich al jaren op als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De hoogwaardige isolatieproducten en -concepten van Recticel Insulation...