, ,

Eurothane Bi-4A

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Thermische isolatieplaat voor bitumineuze daksystemen

Eurothane® Bi-4A is de Eurothane® Bi-4 isolatie met afschot, waardoor het regenwater perfect kan worden afgevoerd. Eurothane® Bi-4A afschotplaten vereisen een vakkundige montage. Om u hierbij te helpen,  maakt Recticel een afschotplan en uittrekstaat.

Eurothane® Bi-4A is geschikt voor het isoleren van platte daken, voor zowel nieuwbouw als renovatie. In geval van renovatie kunt u deze isolatieplaat tevens tussen de bestaande en de nieuwe dakbedekking aanbrengen.

Door de uitstekende isolatiewaarde (λD = 0,026 W/mK) blijft de dikte van de isolatieplaat heel beperkt. Daardoor blijft de uiteindelijke hoogte van uw dak gering en voorkomt u problemen met de aansluitende bouwdetails. De Eurothane® Bi-4A isolatieplaten hebben bovendien een zeer goede drukvastheid en blijven altijd beloopbaar. Dus uitermate geschikt  als basis voor een dakterras, zonnepanelen of een groendak.

De Eurothane® Bi-4A heeft een formaat van 600 x 1200 mm. Bij een afschotpercentage van 1,25% zijn de platen standaard beschikbaar met een dikte van 30 t/m 105 mm. Bij een afschotpercentage van 1,67% zijn de platen standaard beschikbaar met een dikte van 20 t/m 80 mm; de dikte van 80 mm t/m 100 mm zijn op aanvraag.

Belangrijkste voordelen:

 • Thermische prestatie: λD = 0,026 W/mK
 • Begaanbaarheidsklasse C
 • Keymark kwaliteitslabel
 • Leverbaar met 2 afschotpercentages (1,25% en 1,67%) Afschotplan en uittrekstaat op verzoek
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 2f37d10131f2 Categorieën: , ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Recticel Insulation

  Met Recticel® Insulation klaar voor de toekomst! Recticel Insulation werpt zich al jaren op als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De hoogwaardige isolatieproducten en -concepten van Recticel Insulation...