,

Eurothane G binnenisolatie

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Recticel Insulation biedt met Eurothane G isolatieplaten aan voor binnentoepassingen waarbij de kern van hard polyurethaanschuim (PUR) aan één zijde is bekleed met een gipskartonplaat. Dit laatste biedt het voordeel dat muren en plafonds meteen behang- of schilderklaar zijn.

Eurothane G is op elke binnenmuur vast te zetten met een kleefspecie of mechanisch op een uitgelijnde lattenconstructie. Bij toepassing op plafonds moet de gebruiker de mechanische bevestiging toepassen. Voegen, binnen- en buitenhoeken zijn af te werken zoals bij gewone gipskartonplaten. Tussen de isolatie en het gipskarton zit bovendien al een dampscherm. De platen meten 1200 x 2600 mm; het PUR-schuim is beschikbaar in de diktes 20, 30, 40, 50 en 60 mm. Deze dunne platen met hoge isolatiewaarde (λd 0,023 W/mK) zijn daarenboven uiterst gemakkelijk te plaatsen. Zo wint u niet alleen heel wat tijd en geld, maar ook ruimte. Recticel Insulation heeft tenslotte als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR een Keymark kwaliteitslabel. Zo bent u alvast zeker van de uitstekende kwaliteit.

 

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: eda80a3d5b34 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Recticel Insulation biedt duurzame isolatieproducten en –oplossingen aan van hoge kwaliteit. Wist u trouwens dat Recticel, als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR, een Keymark kwaliteitslabel heeft?...