,

Eurothane Silver

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Universele thermische isolatie plaat voor het platte dak

Eurothane® Silver is een universele PIR hardschuim isolatieplaat voor platte daken. De isolatieplaat is geschikt voor de toepassing met geballaste, mechanisch bevestigde en verlijmde dakbedekkingssystemen. Eurothane® Silver is aan beide zijden voorzien van een gasdicht meerlagencomplex. Deze thermisch isolerende platen zijn geschikt voor toepassing op verschillende daken (staal, hout, beton of steen). Andere bevestigingsmethoden zijn ook mogelijk, informeer hiervoor bij Recticel Insulation.

Combineer Eurothane Silver met afschotisolatie: Eurothane Silver A. Eurothane Silver A is leverbaar in 3 afschotpercentages (0,83%, 1,25% en 1,67%). Een afschotplan en uittrekstaat kan op verzoek worden gemaakt door onze technisch adviseur.

De kleine plaat van de Eurothane® Silver heeft een formaat van 600 x 1200 mm. De kleine platen zijn standaard beschikbaar met een dikte van 30 t/m 200 mm; de dikte van 130 mm is op aanvraag.

De grote plaat heeft een formaat van 1200 x 2400 mm. De grote platen zijn standaard beschikbaar met een dikte van 30 t/m 100 mm en 120 t/m 142 mm; de diktes van 110 mm en 150 t/m 200 mm zijn op aanvraag.

Recticel Insulation is bovendien als eerste PIR fabrikant in Europa PEFC gecertificeerd. Recticel heeft bovendien een Keymark kwaliteitslabel. Zo bent u alvast zeker van de uitstekende kwaliteit.

Belangrijkste voordelen:

 • Uitstekende thermische prestatie: λD = 0,022 W/mK
 • Begaanbaarheidsklasse C
 • Keymark kwaliteitslabel, FM approved en KOMO gecertificeerd voor alle mogelijke systemen
 • Euroclass B-s2,d0 (end use steeldeck)

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Categorieën: ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Recticel Insulation

  Met Recticel® Insulation klaar voor de toekomst! Recticel Insulation werpt zich al jaren op als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De hoogwaardige isolatieproducten en -concepten van Recticel Insulation...