, ,

Eurowall 21

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De Eurowall® 21 isolatieplaat heeft een kern in hard polyurethaanschuim, bekleed met een gasdicht meerlagencomplex van kraftpapier en metaalfolies waarvan één zijde reflecterend en één zijde matgrijs. De reflecterende zijde met handig rasterpatroon is de spouwzijde.
De Eurowall® 21 platen zijn uiterst vormvast, waterafstotend, krimpen niet en laten zich door hun lichte gewicht en handig formaat heel vlot plaatsen.
Door het tand-en-groef kliksysteem kan met Eurowall® 21 een perfect isolatieschild met een uitstekende winddichtheid worden opgebouwd.

De nieuwe sponning zorgt voor een tand- en groefkliksysteem aan de vier zijden. Aan de luchtspouwzijde is een reflecterende bekleding met raster aangebracht. De matgrijze zijde is bovendien beter bestand tegen alkali en cement.
Ook in passiefhuizen of in BEN-woningen (bijna energieneutraal) zorgt Eurowall® 21 isolatie voor aanzienlijke plaatswinst, want zelfs bij een hoog isolatiepeil volstaat de standaard spouwbreedte. Bovendien kunnen de platen nog efficiënter worden gemonteerd met het Borgh Combi-Fix verankerings- systeem, terwijl het rasterpatroon op de glanzende zijde een makkelijke plaatsing van de spouwankers garandeert. En niet te vergeten: Eurowall® 21 spouwisolatie zorgt niet voor irritatie.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: b4288d9c0ec0 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Met Recticel® Insulation klaar voor de toekomst! Recticel Insulation werpt zich al jaren op als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De hoogwaardige isolatieproducten en -concepten van Recticel Insulation...